A trecut mai bine de o lună de când Smiley și Gina Pistol au devenit părinți, iar cei doi sunt destul de zgârciți în ceea ce privește imaginile cu fiica lor. Vorbesc despre ea cu orice ocazie, dar nu i-au arătat chipul până acum și nici nu se grăbesc să o facă.

Vești proaste pentru cei care așteaptă cu nerăbdare să vadă cum arată bebelușul Ginei și al lui Smiley. Cei doi părinți au ales să nu arate o micuța Ana Josephine până acum, iar momentul când cei doi le vor face cunoștință fanilor cu ea nu este tocmai aproape. Cei doi părinți mai postează pe stories imagini cu mânuțele și picioarele fetiței lor, dar se feresc să îi arate chipul. Curiozitatea fanilor este extrem de mare, iar proaspeții părinți primesc zilnic zeci de comentarii în care sunt întrebați de ce nu o arată pe cea mică. 

Comentariul perfect nu exi... Ce i-a scris Gina Pistol lui Smiley la o poză de pe Instagram?

Smiley a lămurit misterul și a pus punctul pe ”i”, într-un filmuleț pe TikTok: ”Pentru mine e foarte clar: în momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe TikTok, atunci o să apară și ea pe TikTok. Deocamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar eu nu înțeleg ce spune”, a spus Smiley, mai în glumă, mai în serios. Așadar, cei care vor să o vadă pe micuța Josephine mai au de așteptat până când va crește. 

Întrebat cu cine seamănă fetița lui, Smiley a dezvăluit în cadrul podcastului Fain și Simplu că Josephine are trăsături atât de la el, cât și de la mama ei și că este o combinație foarte reușită între ei. Proaspătul tătic a mai declarat că prietenii apropiați și familia au primit poze pe WhatsApp și că au văzut-o deja pe micuța lor încă de când s-a născut.

 

@smiley_omul

Răspunde lui @marcoleamariana ##smiley ##baby

♬ Peaches - Justin Bieber