Miley Cyrus nu încetează niciodată să își surprindă fanii. Artista a dat un interviu în care a dezvăluit mai multe detalii picante, printre care și faptul că o admiră pe Billie Eilish și că nu ar refuza niciodată o colaborare cu ea. 

Fiecare artist are, la rândul său, alți artiști pe care îi admiră, care îl inspiră și cărora le ascultă muzica. Este și cazul lui Miley Cyrus, care a dat interviu recent pentru British Vogue și a dezvăluit, printre altele, că i-ar plăcea să bifeze un featuring cu Billie Eilish: ”Tot timpul apar artiști noi care sunt super interesanți... O iubesc pe Billie Eilish. Cred că e cea mai cool în acest moment. Îmi place de ea, îmi place mesajul ei. Mi-ar plăcea la nebunie să colaborez cu ea”, a spus Miley, care a bifat în trecut colaborări cu Ariana Grande, Dua Lipa, Mark Ronson sau Dolly Parton.

Billie Eilish, pe de altă parte, se află într-o perioadă excelentă din punct de vedere muzical. A lansat două piese noi de pe albumul la care a lucrat intens în ultima perioadă, a filmat un documentar despre viața ei, care a apărut la începutul anului, și a anunțat că lucrează și la o carte. Ce zici, ți-ar plăcea să auzi o piesă cântată de Miley și Billie?