Riri nu ia pauză deloc. Diva din Barbados are de gând să își uimească fanii și are mulți ași în mânecă. Artista iubește să își țină urmăritorii în suspans și nu s-a abătut de la regulă nici de data asta.

Rihanna are planuri mari pentru cât a mai rămas din anul acesta. După ce a dat lovitura cu produsele ei cosmetice, de skincare și cu lenjeriile provocatoare, acum Riri se întoarce la o veche pasiune de-ale ei. Fanii Rihannei știu că primul contact pe care artista l-a avut cu lumea de beauty a fost cu parfumurile ei care s-au vândut la acea perioadă ca pâinea caldă. Riri nu a uitat de unde a plecat, așa că și-a anunțat fanii că în curând vor putea achiziționa celebrul Fenty Parfum. Artista nu a oferit prea multe detalii, ținându-i pe fani în suspans, așa cum îi place ei cel mai mult.

Apropo de întoarceri la ceea ce iubește, este foarte posibil ca tot anul acesta Riri să revină și cu piesă nouă. Riri și iubitul ei, A$AP Rocky au fost surprinși acum câteva săptămâni pe străzile din Bronx, New York purtând haine din blană în timp ce filmau noul lor videoclip. Se pare că Riri s-a ținut de cuvânt și după o pauză de mai bine de 5 ani, artista revine cu o piesă specială.

Rihanna și A$AP Rocky au mai colaborat și în 2011 pentru piesa ”Cookiness”, dar și la începutul anului pentru colecția artistei, Fenty Beauty și se pare că de atunci între cei doi a început să se infiripe ceva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)