Dați Cezarului ce-i al Cezarului! În weekend, Barbados a devenit, oficial, republică. Evenimentul a fost unul foarte grandios, iar cei de la conducere nu au uitat nici de Rihanna. Numele ei este exponențial atunci când vine vorba de Barbados, așa că a primit titlul de „erou național”. 

Rihanna la a participat la ceremonia de învestire a primului președinte al insulei devenite acum republică și a primit cel mai important titlul din viața ei. Artista care a scris istorie cu piesele ei i-a fpcut mândri pe toți cei din Barbados care s-au gândit să o declare „erou național”. Chiar dacă acum trăiește pe picior mare, Riri nu și-a uitat niciodată originile și a promovat mereu cultura din Barbados. 

Dar asta nu este tot. Pe lângă acest titlul de o însemnătate puternică, în 2007, Rihanna a devenit reprezentanta turismului din Barbados și a primit titlul de Ambasadoare a Culturii și Tineretului. La un după aceea, cei din Barbados au decis ca data de 22 februarie să devină ziua dedicată Rihannei.

Surse din anturajul artistei au declarat că aceasta este pe punctul de a reveni în industrie cu o piesă nouă. Se pare că Riri a filmat deja videoclip în luna iulie, iar materialul a fost regizat de Raja Virdi, cunoscut pentru proiectele semnate pentru Sam Smith și nu numai. ”Rihanna l-a întâlnit în timpul unui proiect pe care l-a făcut cu studenții de modă ai Universității Westminster în ianuarie, anul trecut. El s-a oferit să fie creierul din spatele videoclipului. Riri are toate detaliile foarte bine atent păzite și pot spune doar că ea nu dezamăgește niciodată.” a declarat cineva din anturajul lui Riri.

Mai mult decât atât, despre noul album a vorbit chiar și Rihanna în cadrul event-ului de lansare a noii colecții de lenjerie Savage x Fenty. ”Experimentez foarte mult, iar muzica este precum moda, ar trebui să te joci cu ea. Ar trebui să port tot ceea ce vreau și mă raportez la muzică în același mod. Mă distrez. Va fi complet diferit și asta este.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)