Faptul că Hailey Bieber este pasionată de skin care nu mai este un secret pentru nimeni. Soția lui Justin are mereu grijă la produsele pe care le folosește și nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba de cremele și măștile pe care le introduce în rutina ei.

Hailey Bieber are un ten perfect și nu este de mirare că niciodată nu se machiază excesiv. Chiar și la evenimente, modelul merge pe varianta naturală, așa că primește foarte des întrebări legate de rutina ei de skin care. În timpul pandemiei, pe TikTok au apărut fel de fel de persoane care prezentau celorlalți utilizatori ce pași urmează pentru un ten perfect. 

Rutina ei de skin care a modelului nu este deloc una simplă, așa că Hailey a decis să le arate fanilor produsele pentru care a făcut o obsesie. Unul dintre ele este crema de la Charlotte Parler, cunoscută în lumea celor pasionați de skin care

Mai mult, modelul lucrează de ceva timp la propria linie de skin care. Hailey are totul pregătit, iar în luna iunie, cei care vor să încerce produsele semnate de soția lui Bieber, le pot achiziționa de pe site-ul creat special pentru asta.

Colecția se va numi „Rhode” (numele de familie al lui Hailey” și se va axa pe produse vegane. Hailey a primit deja felicitări de mii de fani, printre care și de la Kylie Jenner și Chrissy Teigen, soția lui John Legend.