Jennifer Lopez a rupt logodna cu ALex Rodriguez, dar nu pare să sufere după el. Diva a postat pe Instagram o serie de fotografii în care apare cu zâmbetul pe buze și mulți au concluzionat că îi priește statutul de femeie singură. 

J. Lo este din nou singură, după o relație de patru ani. Diva nu își plânge de milă, ci se concentrează pe proiecte profesionale care să o țină ocupată. În prezent, se află în Republica Dominicană, unde filmează pentru pelicula ”Shotgun Wedding”. După anunțul oficial al despărțirii de Alex Rodriguez, Jenny from the block a postat pe Instagram patru fotografii de pe platourile de filmare, iar toată lumea a remarcat zâmbetul larg de pe chipul ei. Fotografiile au adunat 1.7 milioane de like-uri în prima zi de când au fost publicate. 

Misterul a fost elucidat. De ce s-au despărțit Jennifer Lopez și Alex Rodriguez? Motivul e unul neașteptat

În timp ce J. Lo pare mulțumită de statutul de femeie singură, Alex Rodriguez încă speră la o împăcare. Presa internațională scrie că, deși a călcat strâmb și i-a trădat încrederea, ARod încă mai speră că diva îl va ierta și că se vor împăca. Zvonurile privind infidelitatea fostului sportiv au fost cele care le-au măcinat relația, iar Jennifer Lopez nu a putut să treacă peste faptul că el a trădat-o. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)