Kim Kardashian nu dă niciun pas înapoi. Miliardara este mai hotărâta ca niciodată să uite de Kanye West, așa că a depus actele de divorț. Nici nu a trebuit să treacă prea mult timp ca aceasta să fie deja asaltată de admiratori.

Kim Kardashian este singură acum și, în mod oficial, are dreptul să îți facă o nouă relație. Momentan, aceasta nu se grăbește deloc, mai ales că toată atenția ei este asupra celor mici. Well, atunci când ești Kim Kardashian nu trebuie să faci prea multe pentru o relație nouă. Lucrurile vin de la sine, iar asta se întâmplă deja și în cazul fostei soții a lui Kanye.

Kim are deja un prim admirator de după divorț și este un nume cu greutate în industria muzicală. Cine este cel căruia Kim i-a furat inima? Nimeni altul decât Drake! După ce s-a aflat în online că Kim și Kanye divorțează în mod oficial, fanii cuplului au început să caute și să afle care sunt adevăratele motive ale separării. Unul dintre zvonuri susține că Drake și Kim ar fi avut o aventură, iar asta l-a făcut pe Kanye să nu mai vrea să aibă o relație cu Kim. Drake se pare că nu are nicio problemă cu aceste speculații, ba mai mult, le alimentează. 

În cele mai recente piese lansate, Drake aruncă cu versuri către Kanye: ”Da, probabil ar trebui să leg o conexiune cu Yeezy, am nevoie de Iisus / Dar imediat ce am început să-mi mărturisesc păcatele, el nu m-a crezut”.