În timp ce multă lume are probleme din cauza Coronavirusului, fanii lui Grasu XXL au primit veste destul de rea la finalul anului. După 12 ani de relație cu Laura Andreșan, cei doi au decis că 2021 să își surprindă pe drumuri separate.

Grasu XXL și-a surprins fanii de pe Instagram și nu numai cu o veste destul de tristă. Artistul și iubita lui, Laura Andreșanu au pus capăt relației pe care o aveau de 12 ani. Pe contul lui oficial de Instagram mesajul a fost urcat ca o imagine, singura de pe profilul artistului. Grasu XXL și Laura au împreună o fetiță care a venit pe lume anul trecut. ”O sarcină nu e doar miere și lapte, nu e un tărâm magic, ci este o dimensiune profund biologică, plină de momente minunate dar și de clipe extrem de dificile, zile în care te poți simți un psihic captiv de exemplu într-un corp ce nu-l mai recunoști, momente în care trăiești emoții ce parcă nu mai poți să le conții, și, deși ai vrea, nu poți să explodezi.”, scria Laura pe blogul ei.

Acum, pe final de an 2020, Grasu XXL și-a asumat decizia de a se despărți de Laura și a vrut ca el să fie prima și cea mai de încredere sursă de la care să se informeze fanii lui. ”Știți că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl știți de la mine și Laura, nu din presă sau de altundeva... Eu și Laura ne-am despărțit, da, este adevărat, avem împreună o minune de fetiță pe care o să o creștem împreună, așa că v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele astea dificile”.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grasu XXL (@blanadeurs)