Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit. După aproximativ trei ani de relație, artistul și iubita lui și-au spus ”Adio”, iar Lino a confirmat faptul că este singur. 

Lino și-a pus pe gânduri urmăritorii de pe Instagram de ceva timp, pentru că nu mai posta deloc poze în care să apară cu iubita lui. Semnele de întrebare s-au înmulțit mai ales după ce Lino și Andra nu s-au mai urmărit reciproc pe Instagram. Acum, într-o sesiune de Q&A pe care a făcut-o pe contul lui, Lino Golden a lămurit misterul și a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor fanilor. 

Atunci când cineva l-a întrebat dacă mai formează un cuplu cu Andra Ghinea, răspunsul lui Lino a venit prompt: ”Nu”. Cel mai probabil, întrebarea s-a regăsit de multe ori în curiozitățile fanilor, fie sub formă de comentarii, fie sub formă de reply la stories, așa că Lino a decis să pună capăt speculațiilor și să răspundă. Lino și Andra Ghinea formau un cuplu de trei ani și se afișau non-stop împreună pe social media. Fosta iubită a lui Lino este studentă și designer vestimentar în devenire, iar ținutele pe care le-a creat până acum au fost purtate de vedete precum Lora, Inna sau Alina Eremia.