Celebra trupa Spice Girls a anuntat ca se va reuni in acest an si va demara un turneu, in vara, in Marea Britanie, iar fanii asteapta sa vada ce surpriza au pregatit pentru ei fetele care in perioada 1996 - 2001 au tinut prim-planul muzicii pop la nivel international. Sperantele sunt nu doar pentru un turneu cu melodiile deja consacrate, ci si pentru lansarea unui eventual single in colaborare cu un alt artist. O astfel de formula ar fi cu siguranta reteta perfecta pentru un nou debut in forta in muzica pop, eventual un vibe nou, ceva mai adaptat la tendintele actuale.

Cei de la Unibet, agentie de pariuri prezenta si pe piata din tara noastra, propun un pariu online inedit: "ghicirea" artistului care va colabora cu grupul in orice single nou, lansat inainte de 31 decembrie 2019. Provocarea nu este simpla, dar este recompensata cu cote de la 9 pana la 51 in acest moment, in functie de numele muzicianului ales. Astfel, banii plasati pe un asemenea pariu se pot multiplica usor, cu conditia ca verdictul dat sa fie confirmat de realitate.

 

Cum ar arata un single Spice Girls si Adele? Ar fi o colaborare 100% britanica, cel mai probabil pe placul fanilor. Artistele se potrivesc bine, iar asocierea are cota 9 la pariuri online. Aceeasi cota o regasim si in dreptul Arianei Grande, care ar aduce... tinerete brandului Spice Girls. Ariana Grande, actrita si cantareata americana in varsta de 25 de ani, abordeaza stilurile pop, dance si R&B, fiind foarte populara in preferintele adolescentilor si tinerilor, ceea ce ar garanta accesul Spice Girls la un nou segment de public ce a interactionat putin sau deloc cu muzica artistelor care in 2001 (in urma cu 18 ani!) decideau sa renunte sa mai activeze in formatul de trupa.

 

Eminem si Justin Timberlake ar putea fi de asemenea alegeri inspirate pentru Spice Girls, in privinta unui single de succes. Aceste optiuni, alaturi de Jennifer Lopez, au cota 15 la pariuri pe internet. Cu sanse mai mici sau mai mari apar intre variante si urmatoarele nume: Cardi B, Ed Sheeran, Kanye West, Nicki Minaj si Rihanna. Desigur, alegerea (daca va exista o astfel de colaborare) depinde si de modul in care artistul implicat considera ca l-ar avantaja o asociere cu Spice Girls (avantaj cel putin financiar...).

 

Fetele din trupa Spice Girls, adica Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm si Geri Halliwell s-au mai reunit in perioada 2007 - 2008, tot cu ocazia unui turneu. La acel moment, au lansat un album cu melodiile deja celebre (Greatest Hits) si au realizat un program tv de tip documentar (Giving You Everything). Pentru a reusi de aceasta data sa atraga nu doar nostalgicii generatiei care le-a adorat, Spice Girls au nevoie de suflu nou, un nou hit care sa arate ca succesul lor poate fi prelungit si in perioada actuala, cu noi influente si noi trenduri in lumea muzicii pop.

Vanzarile trupei Spice Girls sunt estimate la peste 55 de milioane de exemplare ale albumelor lansate in doar cativa ani de activitate. Formatia a avut 9 single-uri in topurile din Marea Britanie, dintre care 3 de primul loc consecutiv in preajma Craciunului si anume "2 Become 1", "Too Much" si "Goodbye". Melodii precum "Wannabe", "Say You'll Be There" sau "Who Do You Think You Are" au inregistrat un succes rasunator la nivel global, trupa primind numeroase distinctii pentru performantele sale in domeniul muzical (4 premii BRIT Awards, 4 premii American Music Awards, 3 premii American Music Awards, 3 premii MTV Europe Music Awards, un premiu MTV Video Music Awards, un premiu World Music Awards).