Adisson Rae este pe buzele tuturor. Atunci când nu face furori pe TikTok, adolescenta se asigură că are apariții despre care va discuta toată lumea. Și a reușit!

Weekendul acesta, peste Ocean a avut loc un eveniment cu decernare de premii dedicate filmelor. Addison Rae nu s-a jucat deloc atunci când a venit vorba de covorul roșu. Celebra tiktokeriță a fost și ea prezentă la eveniment și, de departe a avut cea mai hot apariție a serii. Addison a vrut să își pună în valoare corpul și a optat pentru o simplă bustieră care i-a acoperit sânii și pe care a accesorizat-o cu o curea prețioasă în talie. 

Addison a profitat de Instagram și le-a arătat fanilor ținuta fără sacou, iar asta i-a adus 4 milioane de aprecieri. Rae a fost prezentă la eveniment pentru a înmâna un trofeu, dar cu siguranță atenția tuturor a fost îndreptată asupra ținutei. 

Săptămânile trecute, Addison a bătut palma cu cei de la Netflix, iar fanii ei o vor putea urmări din 27 august în producția ”He’s All That". Filmul este un remake al celebrei pelicule ”She's All That” din 1999 și o are în centrul acțiunii pe Addison Rae care are misiunea de a transforma tocilarul clasei în regele balului de absolvire. Pe lângă Addison, din distribuție vor mai face parte și Maddison Petits, Peyton Meyer, Isabella Crovetti, Annie Jacob, Myra Molloy, dar și actorii din producția inițială Rachael Leigh Cook și Matthew Lillard.

So, let the summer begin!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee)