Antonia și-a pus pe jar comunitatea de urmăritori. Artista a postat o serie de Insta stories în care apărea cu perfuzii și până a elucidat misterul, fanii și-au făcut o mulțime de griji.

Antonia este foarte activă pe Instagram, acolo unde ține mereu legătura cu fanii ei. Artista recunoaște că îi este dor de scenă și de interacțiunea cu publicul, iar social media este varianta salvatoare.

Recent, pe Instagram, Anto a postat o imagine în care apare cu o perfuzie în mână, iar fanii s-au panicat instant. Artista a elucidat misterul și le-a spus că nu este cazul să se îngrijoreze pentru că totul face parte dintr-o rutină pe care o urmează cu strictețe. ”După două săptămâni în casă am zis să vin la locul meu de ”healing” să îmi fac tratamentul MEGABOOST”, a scris artista pe Instagram.

Recent, artista s-a filmat în timp ce se afla pe bancheta din spate a mașinii și a scris ”Când în final ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir!” Fanii Antoniei și-au făcut griji pentru ea, mai ales când au aflat că a stat în casă 14 zile, fix perioada de izolare recomandată în caz de Coronavirus.

Artista nu a declarat nimic în legătură cu acest subiect, așa că fanii nu au aflat dacă ea este cea care a avut Coronavirus, dacă a intrat în contact cu altcineva pozitiv COVID-19 sau dacă alt membru al familiei a avut Coronavirus.