The Weeknd este pus pe treabă, nu glumă. Fanii au fost uimiți să îl vadă pe artist în videoclipul ”Save your tears” din cauza apariției ciudate pe care a avut-o, dar s-au liniștit între timp.

The Weeknd a apărut în cel mai recent videoclip așa cum nimeni nu se aștepta să îl vadă. Deja știam că artistul are filmele lui în care desprinse din perioada Halloween-ului, dar acum a dus totul într-o altă extremă. The Weeknd a apelat la botox și mult machiaj în cel mai recent videoclip, ”Save your tears”, iar fanii au început o adevărată teorie a conspirației pe Twitter, susținând că artistul face referire la operațiile fostei partenere, Bella Hadid.

Super Bowl, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2021 și-a anunțat prezența în agenda artiștilor încă de anul trecut. Cei mai norocoși au avut ocazia de a fi cap de afiș, iar The Weeknd este unul dintre ei. Artistul va cânta în pauza de la SuperBowl 2021, iar videoclipul de prezentare a fost deja urcat pe internet.

Organizatorii SuperBowl s-au asigurat mereu că evenimentul lor este unul de avengură și, se pare că nici anul acesta nu se dezic de la regulă.