Demi Lovato vrea să facă mari schimbări în viața ei. Deja a început cu părul. Artista are look nou și arată mai fresh ca niciodată. La cât de curajoasă o știm pe Demi, cu siguranță nu se va opri aici.

Trendul de pe TikTok încă mai face victime. După Iggy Azalea și Halsey, a venit rândul lui Demi Lovato să își facă o schimbare de look. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și s-a ras în cap. Noul look al lui Demi este unul foarte îndrăzneț și curajos, la fel ca artista. Demi a vrut să facă această schimbare după despărțirea de fostul ei logodnic, Max, semn că acum este mai dispusă ca niciodată să lase trecutul în spate.

Demi și-a uimit urmăritorii cu noul look, mai ales că acum câteva zile s-a afișat la gala E! People's Choice Awards cu părul lung. Prezentă pe scena premiilor People's Choice Awards, Demi a folosit simțul umorul pentru a-i binedispune pe toți cei prezenți virtual. Artista a făcut multe glume pe seama relației eșuate, spunând că: 

”Anul acesta a început minunat. Am cântat la Grammy’s și am cântat imnul național la Super Bowl. Apoi a apărut Covid și totul s-a năruit. Așa că am făcut ce-a făcut toată lumea, m-am autoizolat și m-am logodit.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)