JO și Juno au format unul dintre cele mai fresh și cool cupluri de la noi. Fanii au acceptat cu greu despărțirea celor doi, iar după lansarea piesei ”Mă mai ia” nimeni nu știe ce să mai creadă despre relația dintre ei.

JO și Juno și-au obișnuit fanii cu piese sensibili. După ce au anunțat despărțirea de anul trecut, cei doi s-au mai intersectat în proiecte comune, iar acum a decis că este timpul să mai adauge o piese de cuplu la colecție. Piesa ”Caută-mă” lansată în 2019 a adunat 13 milioane de vizualizări, așa că și ”Mă mai ia” are toate șansele să devină hit.

There is still love? Mesajul care i-a pus pe fani pe gânduri: se vor împăca sau nu JO și Juno?

Cei care au ascultat cel puțin o dată piesa și au fost atenți la versuri și-au dat seama că între JO și Juno încă mai sunt sentimente. Este foarte posibil ca cei doi să se fi împăcat între timp sau să de îndrepte în direcția asta. Până și Smiley are cteva semne de întrebare cu privire la relația dintre JO și Juno. ”Mă mai ia” a fost produsă în studiourile HaHaHa, iar versurile au fost scrise și de Smiley care în ziua lansării a postat pe Insta story: ”Voi sunteți despărțiți sau v-ați împăcat?! Nu mai înțeleg nimic.. Când am făcut piesa asta, erați despărțiți... Vă rog să mă lămuriți!!!”