Atunci când ești Rihanna, ofertele de piese vin din toate părțile. Riri este destul de pretențioasă și dacă simte că nu rezonează 100% cu o piesă, o refuză. În unele cazuri, chiar a fost mai bine că a făcut asta.

Rihanna este una dintre artistele de top, așa că nu este de mirare faptul că majoritatea compozitorilor se luptă ca piesele lor să fie cântate de ea. În timp, Riri și-a ales cu mare atenție echipa care lucrează pentru ea, iar membrii acesteia o cunoscut foarte bine pe artistă. Artista din Barbados a primit multe piese, pe unele le-a înregistrat, iar pe altele le-a refuzat din prima. Acum, dacă le ascultăm cu atenție, probabil că nici nu ar fi sunat la fel de bine în stilul Rihannei.

Fie că au ajuns sau nu la ea, important este că aceste piese au reușit să devină hit, chiar dacă alții au fost cei care și-au pus amprenta asupra lor. Acum, marea întrebare este dacă Rihanna regretă alegerile făcute. Anyway, is too late.

Uite căror piese le-a spus diva pas:

1. ”Come & get it” a fost inițial scris pentru Rihanna, dar artista l-a refuzat. La scurt timp, piesa a ajuns la Selena, iar artista a știut să facă ce e mai bine cu el: l-a transformat în hit.

2. ”We can't stop”. În acea perioadă, Riri a avut de ales între ”We can't stop” și ”Pour it up”. Artista le-a înregistrat pe ambele, dar a decis că ”Pour it up” este mult mai potrivită pentru ea.

3. ”Cheap thrills”. Sia a fost impresionată de succesul piesei ”Diamonds” de la Rihanna, așa că a decis să scrie o piesă special pentru ea. Rihanna nu a fost atât de convinsă de puterea piesei ”Cheap thrills”, așa că i-a spus pas.

4. ”Don't let me down”. A fost una dintre cele mai de succes piese ale anului 2016 și aproape că nu era post de radio unde să nu se fi auzit piesa. Rihanna a ratat popularitatea, iar cei de la The Chainsmokers au declarat într-un interviu că Riri nici nu a vrut să audă de această piesă.

5. ”Same old love”. Face Riri ce face și mereu se lovește de Selena. Chiar dacă la început a înregistrat piesa și a avut încredere în ea, mai tarziu, artista a refuzat-o. Noroc că a fost Selena pe fază să o accepte.

6. ”DJ got us fallin' in love”. Max Martin a scris această piesă special pentru albumul Rihannei din 2010, ”Loud”. Din păcate, piesa nu a ajuns pe lista de preferate ale Rihannei, așa că a refuzat-o. Usher a luat-o și a dus-o în cele mai bune topuri.

7. ”Timber”. Cine ar fi zis că piesa asta a fost scrisă pentru Rihanna. Artista din Barbados era ocupată cu înregistrări la piesa în colaborare cu Shakira și a refuzat ”Timber”. No offence Riri, dar este mai potrivită pentru Kesha.