Kendrick Lamar este dovada vie că nu doar femeile aruncă sume colosale pe haine. Artistul a purtat o ținută specială la concertul din Glastonbury prin care a vrut să transmită un mesaj profund, așa cum face de obicei.

Kendrick Lamar este unul dintre artiștii pe care evenimentele sociale nu îl lasă deloc indiferent. Kendrick a susțin un concert în Glastonbury, iar întregul spectacol a fost presărat cu mesaje pe care le-a transmis. Acesta a adus în discuție pandemia de Covid, mișcarea „Black lives matter”, credință, loialitate și multe altele.

În ultima vreme, acesta a fost surprins purtând o coroană de spini pe cap și mulți s-au întrebat care este legătura accesoriului cu restul ținutei. Tot în cadrul concertului din Glastonbury acesta a rostit versurile „I wear this crown. They judge Christ. They judge you, they judge Christ”, în timp ce îi curgea sânge fals pe tricou.

Înainte de a urca pe scenă, Kendrick Lamar a avut timp și de câteva interviuri. În unul dintre ele, artistul a trebuit să răspundă la una dintre cele mai dificile întrebări: „cât costa ținuta ta?” Kendrick lucrează cu cei mai buni stiliști, așa că nu a știut să ofere un răspuns concret. Acela a fost momentul în care l-a ajutat un prieten și a spus că 3.3 milioane de dolari. Cei care au văzut videoclipul cred că totul este o glumă și că ar fi imposibil ca o cămasă și o pereche de pantaloni să se ridice la acea sumă.