Kim Kardashian își permite să aibă orice outfit își dorește, iar sumele pe care le plătește uneori pentru piesele pe care le poartă, fie că sunt haine sau accesorii, sunt exorbitante. De data aceasta, diva și-a adăugat la colecție câteva piese vestimentare legendare, care i-au aparținut lui Janet Jackson.

Au mințit poporul cu... Photoshop-ul! Șapte momente în care surorile Kardashian au ajuns de râsul internetului

Kim Kardashian a participat la o licitație care a avut ca obiect un outfit pe care l-a purtat Jane Jackson în urmă cu aproape 30 de ani. Este vorba despre ținuta artistei din videoclipul ”If”, lansat în 1993. Mai precis, o pereche de pantaloni negri, cu talie înaltă, și un top custom made. Imediat ce licitația s-a închiat, Kim a dezvăluit pe stories că a intrat în posesia outfit-ului: ”De ziua lui Janet Jackson, pentru că sunt fana ei, nu îmi vine să cred că am câștigat acest outfit la licitație”, a scris Kim K., alături de o bucată din videoclipul ”If”. Janet Jackson nu a rămas indiferentă și i-a transmis noii posesoare a pieselor vestimentare purtate de către ea: ”Mulțumesc mult, Kim Kardashian! Sper ca ”If” să îți aducă la fel de multă bucurie cum mi-a adus și mie”. 

De-astea faci, Kim? Miliardara ajunge în instanță din cauza unei statui furate. Află care este povestea ei!

Licitația s-a desfășurat cu ocazia aniversării lui Janet Jackson, care a pus la bătaie peste 1000 de articole, atât din sfera muzicală, cât și obiecte personale. Sumele adunate în urma licitației urmează să fie donate unei organizații caritabile care luptă pentru copiii fără posibilități materiale. Așa arată outfit-ul pentru care Kim Kardashian a plătit 25.000$