Cel mai așteptat eveniment sportiv și mediatic al începutului de an a avut loc aseară, în Florida. Finala campionatului de fotbal american a ținut, ca în fiecare an, milioane de oameni cu ochii lipiți de televizoare. Miley Cyrus și The Weeknd au asigurat show-ul muzical din timpul finalei. 

Super Bowl este evenimentul care ține cu sufletul la gură toată suflarea de peste Ocean la începutul lunii februarie. Nu e doar o finală de campionat de fotbal, american, este un eveniment uriaș, presărat cu muzică live și reclame care te prind mai ceva ca un film. Chiar dacă lucrurile s-au desfășurat puțin diferit anul acesta, în contextul pandemiei, Super Bowl nu a dezamăgit pe nimeni.

Miley Cyrus a deschis evenimentul cu un recital de zile mari. Artista a cântat o piesă din 2009, ”The Climb”, după care l-a invitat alături de ea pe scenă pe Billy Idol și au cântat împreună piesa lui, ”White Wedding”. Apoi, Miley a încheiat recitalul în forță, cu duetul cu Joan Jett pentru “I Hate Myself For Loving You”. Show-ul pus în scenă de Miley la începutul finalei a fost inspirat de TikTok. 

La pauza dintre reprize, a venit rândul lui The Weeknd să urce pe scenă. Artistul a venit cu o armată de dansatori și a cântat un medley din hiturile sale ”Can't Feel My Face”, ”Earned It” și proaspăt lansatul ”Blinding Lights”. Artistul a declarat că a cheltuit 7 milioane de dolari din banii lui, pentru a pune în scenă momentul care a ținut în fața televizoarelor zeci de milioane de americani.