Orice pentru o apariție de succes. Cardi B nu se uită la bani atunci când vine vorba de accesorii care sunt mereu la modă. Recent, rapperița a avut un moment de inconștiență și a dat o avere pe o geantă.

Nu, nu este o simplă geantă, ci este acea geantă. Cardi B simte că niciodată nu are suficiente genți. La fel ca orice altă femeie. Rapperița are o colecție impresionantă de astfel de accesorii, dar tot timpul se mai găsește loc pentru încă o geantă. Cardi a pus ochii pe o creație în ediție limitată produsă de Hermes.

De unde vine excepționalul acestei achiziții? Din faptul că rapperița s-a dat peste cap să intre în posesia ei și a povestit întreaga aventură pe Instagram. ”Mi-am dorit această geantă foarte mult. Am căutat-o efectiv peste tot, în toată lumea, online și în magazine. Într-un final, am găsit-o, dar m-a costat triplu, dar o ador. Este atât de drăguță! De abia aștept s-o port!”, a spus Cardi.

Gențile Birkin produse de Hermes au prețuri cuprinse între 12.000 și 200.000 de dolari. Imaginați-vă cât a putut să scoată Cardi B din buzunar pentru acest exemplar ediție limitată!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)