Netflix continuă să își uimească utilizatorii. În timp ce alți producători au spus pas filmărilor în ultima perioadă, Netflix a reușit să ducă la bun sfârșit un întreg scenariu pe timp de pandemie.

Netflix a făcut-o și p-asta! A reușit să filmeze o producție în secret pe timp de pandemie. ”Malcom & Marie” este unul dintre cele mai așteptate filme ale lunii februarie, mai ales că iese destul de mult din tipare. Întregul film de 1h și 46 min este alb negru, iar protagoniștii sunt doi actori care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Zendaya, nominalizată la Grammy și cunoscută pentru rolul din ”Euphoria” și ”Spiderman” și John David Washington, nominalizat la Globul de Aur sunt cei care dau viața controversatelor personaje.

”Malcom & Marie” este regizat de Sam Levinson și urmărește povestea unui regizor reîntors acasă la iubita sa. Chiar dacă s-a filmat pe timp de pandemie, echipa de filmare a respectat normele de siguranță și spera ca producția de 30 de milioane de dolari să se ridice la nivelul așteptării fanilor.

”Malcom & Marie” va fi disponibil din 5 februarie pe Netflix.