Taylor Swift a scris istorie seara trecută, la Brit Awards. Artista a bifat o dublă premieră și și-a adăugat în palmares cel mai râvnit trofeu.

Toată lumea bună a muzicii s-a adunat seara trecută la decernarea premiilor Brit Awards. Taylor Swift a fost premianta serii și a bifat un dublu record: trofeul Global Icon, cel mai râvnit în cadrul decernării acestor premii, a însemnat o dublă premieră pentru Tay-Tay. Artista e prima femeie care primește acest trofeu și primul artist din afara Marii Britanii căruia i se oferă titlul. Doar trei artiști au mai primit această distincție în cei 43 de ani de când se decernează premiile Brit Awards: David Bowie, Elton John și Robbie Williams. 

Cândva foști iubiți, acum colegi de piesă. Taylor Swift și Harry Styles ar putea lansa o melodie împreună

Taylor a primit trofeul ca semn de ”recunoaștere a impactului ei asupra muzicii, a repertoriului incredibil și a realizărilor de până acum”, potrivit Billboard. Artista de 31 de ani a mai fost nominalizată și la categoria International Female Solo Artist, alături de Ariana Grande, Billie Eilish, Cardi B și Miley Cyrus. Artista a bifat, de-a lungul timpului, șase nominalizări în cadrul Brit Awards, iar în 2015 și-a adjudecat trofeul la această categorie. Taylor se laudă cu recorduri la care alte artiste doar visează, iar piesele și albumele ei au dominat, de-a lungul timpului, topurile atât în S.U.A., cât și în Marea Britanie.