Selena Gomez e plină de surprize, iar atunci când stă de vorbă cu fanii ei, prin intermediul live-urilor de pe rețelele de socializare, dezvăluie lucruri extrem de interesante. Cum ar fi, de exemplu, că face parte din BTS Army. 

Faptul că Selena Gomez e familiarizată cu muzica K-pop nu mai e un secret pentru nimeni. După ce a colaborat în trecut cu fetele de la BlackPink, pentru hitul ”Ice Cream”, Sel a dezvăluit că mai are o pasiune pentru o trupă coreeană. De data aceasta este vorba despre băieții de la BTS. În cadrul unui live pe Instagram, un fan a întrebat-o dacă îi place BTS, iar Selena a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: ”I love BTS”. 

Artista nu e singura celebritate care face parte din BTS Army. Staruri precum Justin Bieber, Ariana Grande, Halsey sau Shawn Mendes și-au declarat, de-a lungul timpului, admirația pentru formația sud-coreeană. Între timp, băieții de la BTS bifează record după record, iar melodia lor, ”Inner Child”, tocmai a devenit prima piesă K-pop care ajunge pe locul întâi în topul iTunes US. Cam tare, nu?