Face ce face și pleacă din nou în vacanță. Delia a sărbătorit ridicarea restricțiilor cu o călătorie în unul dintre locurile unde se simte cel mai bine: în Maldive. 

Delia nu poate să stea foarte mult acasă, iar perioada de pandemie, în care nu a avut evenimente care să o țină în țară, i-a priit pentru a călători mai mult. Artista a plecat din nou în vacanță și a ales unul dintre locurile unde se simte deja ca acasă. Artista și-a început anul 2021 cu o vacanță în Maldive, unde s-a întâlnit și cu Loredana, dar au mai urmat câteva escapade acolo în următoarele luni, semn că este una dintre destinațiile ei de vacanță preferate. 

Cum arată Delia atunci când renunță la hainele largi? Artista a înnebunit TikTok-ul cu un dans

Acum, Delia a profitat de faptul că s-au terminat filmările la iUmor și a fugit să se relaxeze la malul oceanului. Evident că nu și-a uitat nici fanii de pe rețelele de socializare și a postat deja primele story-uri și câteva filmulețe pe TikTok, iar în imagini se poate vedea și locul de cazare pe care l-au ales Delia și soțul ei. Artista profită din plin de vacanță pentru că, cel mai probabil, odată cu ridicarea restricțiilor va fi posibilă și organizarea de evenimente, așa că ar putea urma o perioadă încărcată și din punct de vedere muzical pentru Delia. Până atunci, artista și soțul ei profită de soare și de plajă pentru a se relaxa. 

Așa arată locul pe care l-a ales pentru vacanță:

 

@delia

##sonevafushi 🧚‍♂️

♬ Fire - Official Sound Studio
@delia

 

♬ Your Power - Billie Eilish