Justin și Hailey Bieber s-au căsătorit în urmă cu trei ani, dar nu se grăbesc să aibă copii. Cei doi au avut un început tumultuos de căsnicie și au recunoscut că primul an în calitate de soț și soție a fost cel mai dificil. Cei doi au trecut peste, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată, în această formulă. 

Justin și Hailey nu se grăbesc să devină părinți, deși sunt căsătoriți din 2018 și multă lume s-a întrebat când vor trece la next level și își vor mări familia. Se pare că momentul se va mai lăsa așteptat, pentru că Hailey nu se simte pregătită să devină mamă în acest moment. ”Hailey se concentrează asupra carierei în această perioadă și nu se grăbește să aibă copii. Sigur că ea și Justin au vorbit despre viitor și vor să își mărească familia, la un moment dat. Dar amândoi sunt foarte ocupați cu carierele, Hailey se concentrează asupra canalului ei de YouTube. Se susțin reciproc în tot ce fac”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru publicația ET Online. 

Epic fail! Justin Bieber a ajuns de râsul internetului, din cauza unei reclame. Ce e greșit în imagine?

La rândul lui, Justin Bieber a declarat pentru revista GQ că vrea să aibă copii cu Hailey, dar acum nu este momentul potrivit: ”Nu în momentul ăsta, da... la un moment dat. Am simțit că asta e chemarea mea. Să mă căsătoresc și să am copii și să fac lucrurile cum trebuie”.