Cardi B și-a mai adăugat o meserie în CV: rapperița tocmai a oficiat o nuntă LGBTQ+, iar momentul a fost filmat și difuzat la televizor. Artista a postat un teaser pe Twitter și le-a transmis celor care o urmăresc faptul că este foarte încântată că a luat parte la o asemenea ceremonie. 

Cardi B a încercat tot felul de meserii, în cadrul proiectului celor de la Entertainment Tonight. Arista a filmat mai multe episoade în perioada în care era însărcinată cu fiul ei și a încercat, pe rând, să fie educatoare, gimnastă, balerină, ba chiar să și gătească. Acum a venit momentul pentru Cardi să încerce ceva cu totul diferit: să oficieze căsătorii. Și nu orice căsătorii, ci între persoane de același sex. Artista a cununat două femei pe nume Brandi și Shannon și a fost o ceremonie emoționantă și pentru ea, nu doar pentru cele două mirese. 

”Probabil că vă întrebați ce caut eu aici. O să le căsătoresc pe aceste două femei superbe. Este o zi specială nu doar pentru voi, ci și pentru mine și vreau să vă mulțumesc că mă lăsați să iau parte la începutul acestei călătorii frumoase”, spune Cardi B la începutul ceremoniei, plină de emoție. 

Apariția lui Cardi B în calitate de persoană care oficiază ceremonii de nuntă a fost o surpriză uriașă atât pentru mirese, cât și pentru invitații prezenți la nuntă. Artista s-a descurcat de minune și ar putea oricând să se reprofileze, dacă s-ar sătura de muzică. 

Cardi a fost foarte activă, atât în timpul sarcinii, cât și după naștere. La scurt timp după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Offset, Cardi a zburat la Paris pentru a participa la Săptămâna Modei. Artista a purtat câteva ținute Mugler și a fost atracția principală a prezentării celebrului designer. Toată lumea a lăudat-o pentru faptul că a revenit rapid la silueta de dinainte de sarcină. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)