Rihanna a lipsit atât de mult timp din peisajul muzical, încât unii fani s-au și obișnuit cu ideea că aceasta nu se va mai întoarce. Chiar dacă Riri face bani frumoși din celelalte business-uri ale ei, se pare că artista are pregătiți mulți ași în mânecă.

Rihanna bate recorduri chiar și atunci când nu lansează piesei noi. Lunile trecute, artista a cules roadele albumului ”Anti” pe care l-a lansat acum cinci ani și, în timp ce unii fani au felicitat-o pentru reușită, alții nu s-au putut abține și au pus punctul pe ”i”. Urmăritorii Rihannei așteaptă de mult timp o piesă nouă semnată de divă și se pare că dorința lor este pe cale de a deveni realitate. 

Scrie istorie. Rihanna este singura artistă care a reușit asta cu un album. Uite despre ce este vorba!

Rihanna pregătește piesă nouă pentru care are de gând să filmeze un videoclip în Los Angeles în luna iulie. Materialul va fi regizat de Raja Virdi, cunoscut pentru proiectele semnate pentru Sam Smith și nu numai. ”Rihanna l-a întâlnit în timpul unui proiect pe care l-a făcut cu studenții de modă ai Universității Westminster în ianuarie, anul trecut. El s-a oferit să fie creierul din spatele videoclipului. Riri are toate detaliile foarte bine atent păzite și pot spune doar că ea nu dezamăgește niciodată.” a declarat o sursă.

Mai mult decât atât, despre noul album a vorbit chiar și Rihanna în cadrul event-ului de lansare a noii colecții de lenjerie Savage x Fenty. ”Experimentez foarte mult, iar muzica este precum moda, ar trebui să te joci cu ea. Ar trebui să port tot ceea ce vreau și mă raportez la muzică în același mod. Mă distrez. Va fi complet diferit și asta este.”