Kylie Jenner are magnet la bani. Sora lui Kim Kardashian s-a axat pe industria de beauty și de atunci cifrele din contul ei încep să tot crească. Acum, la început de vară, Kylie vrea să cucerească fanii cu produse noi.

Lui Kylie Jenner nu îi scapă nimic. După ce a cucerit tot ce a putut în materie de beauty, acum milionara vrea să își facă debutul în lumea hainelor. Kylie îi calcă pe urme surorii mai mari, Kim și vrea să își pună amprenta asupra unor essentials pentru sezonul estival: costume de baie, ochelari de soare, papuci de plajă, șepci și pălării. Deși nu este pentru prima când milionara încearcă acest lucru, se pare că de data asta lucrurile sunt mai serioase ca niciodată.

Made in RO. O româncă a întrecut-o pe Kylie Jenner pe Instagram. Cine este și cu ce se ocupă?

Paparazzi de la TMZ au surprins-o pe Kylie în timp ce depunea actele pentru noua ramură a brandului ei, ”Kylie Swim by Kylie Jenner. În trecut, Kylie a fost trasă la răspundere de fani după ce anumite produse purtate de ea și de surorile ei au fost vândute la prețuri exorbitante pe site-uri destinate exclusiv produselor second-hand.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)