Kim Kardashian este acuzată, din nou, că și-a photoshopat în mod grosolan imaginea cu care își promovează brand-ul de lenjerie intimă. Imaginile au fost retrase din campania de promovare, dar au devenit virale pe TikTok. 

Kim își promovează brand-ul Skims cu o reclamă care a stârnit o mulțime de controverse. În imaginea din reclamă, Kim apare îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă de la brand-ul propriu, doar că toată lumea a observat un detaliu care o dă de gol că imaginea a fost editată. Talia lui Kim Kardashian a fost subțiată în programele de editare video, susțin cei care au văzut imaginile, iar acest lucru este evident după felul în care ține degetul. În spotul de promovare, se poate vedea cum degetul lui Kim se îndoaie în mod ciudat atunci când trece peste talie. Reprezentanții Skims au negat faptul că imaginile ar fi fost editate, dar au retras reclama ulterior. 

Nu trece săptămână în care vedeta să nu fie acuzată că și-a editat în mod grosolan fotografiile sau filmulețele și că în realitate arată diferit față de imaginile pe care le postează pe social media. Kim se află în plin proces de divorț de Kanye West și a vorbit pentru prima dată despre motivele care au dus la separare, într-unul dintre ultimele episoade din reality show-ul Keeping Up With The Kardashians. 

Așa arată imaginile care au dat-o de gol pe Kim că a apelat la programele de editare pentru a-și subția talia: 

@alexkelly2014

Who approved of this editing???#kardashian #photoshopfail #kim #skims #editingfail #kimk #kimkardashian #onceyouseeityoucantunseeit

♬ original sound - Alex Kelly