Anul acesta au împlinit 10 ani de relație, au împreună doi copii superbi, s-au logodit recent și sunt fericiți în ciuda tuturor haterilor.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase, dar și invidiate cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut într-o perioadă dificilă din viețile lor, Velea tocmai divorțase de prima soție, iar Antonia începuse procesul de divorț de primul ei soț, tatăl Mayei, și au fost nevoiți să își ascundă relația la început.

„Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit în timp o relație, iubire. Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire”., a spus Antonia.

Velea i-a fost alături pe parcursul procesului de divorț de primul ei soț și în lupta pentru custodia fiicei sale. Divorțul s-a încheiat abia la începutul anului trecut, iar Antonia este, oficial, liberă să devină doamna Velea. Acum, că relația lor merge ca pe roate, cei doi nici nu își fac probleme din cauza geloziilor sau a micilor certuri. 

„Suntem geloși în limita „plăcută”, aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul”, a declarat Antonia, pentru unica.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)