Adele a revenit în forță și este pregătită să lanseze un nou album. Artista a anunțat deja că pe 15 octombrie apare un nou videoclip și și-a făcut fanii curioși cu un teaser. Adele a făcut un pictorial pentru o revistă celebră și a ales să vorbească, în premieră, despre divorțul de soțul ei. 

2021 a fost un an plin pentru Adele. La începutul lui, s-a finalizat divorțul dintre Adele și bărbatul cu care are un copil, după câțiva ani de procese. Artista și-a schimbat complet stilul de viață, a slăbit peste 30 de kilograme, are o nouă relație și este pregătită să lanseze pe piață albumul la care a lucrat intens în ultimii ani. Cântăreața britanică a făcut un pictorial pentru revista Vogue și a dat un interviu în care a vorbit despre motivele care au dus la ruptura dintre ea și fostul ei soț. 

Nu mai era nimic bun pentru mine. Nu voiam să ajung așa cum au ajuns mulți oameni pe care îi cunosc. Nu eram complet nefericită, însă așa aș fi ajuns dacă nu mă puneam pe mine pe primul loc. Dar da, nimic rău nu s-a întâmplat. După ce am trecut printr-un divorț, așteptările mele sunt foarte mari. (...) Îmi era rușine. Aveam acel sentiment că nu pot face să funcționeze relația. Ca femei, suntem învățate că trebuie să încercăm continuu, chiar și filmele pe care le vedem în copilărie ne arată acest lucru. La acel moment mi-a frânt inima, dar acum mi se pare interesant”, a declarat Adele.

Six years later... Adele va lansa videoclip nou, iar teaser-ul este deja aici!

Artista a mai spus că divorțul l-a afectat destul de tare pe fiul ei, dar a încercat să îi explice situația cât mai pe înțelesul lui. De altfel, prima piesă de pe noul album pe care a scris-o i-a dedicat-o fiului ei, în speranța că îl va ajuta să înțeleagă mai bine cum funcționează relațiile, atunci când va crește: ”Am simțit că îi pot explica prin acest cântec, atunci când va avea 20-30 de ani, cine sunt cu adevărat și de ce am ales să-i destram viața pentru propria-mi fericire. Uneori era foarte nefericit. Iar asta este o rană pe care nu știu dacă o voi putea vindeca vreodată”.

Pentru cei care se așteaptă ca noul album să fie plin de piese despre despărțirea de partenerul ei, Adele are o veste proastă. La divorț, ea și fostul soț au semnat un acord prin care Adele și-a luat angajamentul să nu compună melodii despre problemele din căsnicia lor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)