Nicole Cherry poate răsufla ușurată. Artista a primit de la Florin bijuteria mult așteptată, dar și marea întrebare: ”Vrei să fii soția mea?”. Răspunsul lui Nicole nu s-a lăsat așteptat prea mult. Cireșica a spus da, mai ales că se iubesc enorm, sunt împreună de mai bine de trei ani, iar anul acesta vor deveni și părinți.

Nicole Cherry a trecut prin cele mai mari emoții posibile. Artista a fost cerută de soție în weekend și nimeni nu se aștepta la asta. Nicole a postat pe Instagram imaginea cu mult doritul inel, iar apropiații și fanii au copleșit-o cu mesaje și felicitări.

Nicole Cherry se apropie cu pași repezi de cel mai important moment din viața ei. Artista mai are câteva săptămâni și o va aduce pe lume pe fetița ei, Anastasia. Cei care o urmăresc pe Cireșica stiu ca aceasta are o sarcină super ușoară și de aceea își permit să îi adreseze destul de des zeci de întrebări legate de această etapă din viața ei. Nicole nu se ferește și a vorbit mereu sincer cu fanii și le-a oferit cele mai bune răspunsuri, le-a dat sfaturi acolo unde a știut și le-a făcut și câteva recomandări viitoarelor mămici.

Acum câteva luni, Cireșica a făcut o sesiune de Q&A și una dintre cele mai întâlnite curiozități a fost cea legată de nunta cu Florin. Pentru prima dată, Nicole nu a mai evitat acest răspuns și le-a spus fanilor că marele eveniment va avea loc la anul. ”Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie ... să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a declarat Nicole Cherry, la Xtra Night Show.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)