A răsărit soarele pe strada lui Britney Spears. După ani și ani în care a fost controlată de tatăl ei abuziv și aproape că nu mai avea niciun drept asupra vieții ei, acum, Brit este liberă ca pasărea cerului. Aaaa și unde mai pui că s-a și logodit?

Întreaga luptă pe care Brit a dus-o pentru libertatea ei s-a finalizat cu brio pentru fosta prințesă a muzicii pop care a reușit, într-un final, să scape de tutela tatălui ei. Aceasta a renunțat la a o mai controla pe fiica lui după ce a depus de bunăvoie joi răspunsul în fața Curții superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage funcția.  

Acum, Britney pare mai liniștită și mai fericită ca niciodată, mai ales că iubitul ei deja i-a dat inelul, semn că relația lor trece deja la un alt nivel. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus ”da” lui Sam Asghari și au postat un videoclip pe Instagram în care le prezintă fanilor inelul. ”Nu-mi vine să cred!”, a fost reacția artistei. 

Majoritatea celor care o cunosc s-au bucurat pentru ea. "Cuplul şi-a oficializat astăzi relația de lungă durată şi sunt extrem de emoționați de sprijinul, dăruirea şi dragostea exprimată față de ei", a declarat Cohen, managerul lui Alex. Nici Paris Hilton nu s-a putut abține și i-a comentat "Felicitări, draga mea!! Sunt extrem de fericită pentru tine! Bine ai venit în club!"