Mădălinei Ghenea îi merge mai bine ca niciodată. Românca a bifat în timpul pandemiei mai multe roluri ca niciodată și, unde mai pui că toate sunt în producții de mare succes?! După „House of Gucci” unde a jucat alături de Lady Gaga, Jared Leto și Salma Hayek, fanii vor avea ocazia să o vadă pe Mădălina alături de un celebru actor de la Hollywood.

Mădălina Ghenea poate spune că pandemia i-a purtat noroc. Modelul de origine română a reușit să obțină anul acesta roluri importante în producții care, cel mai probabil, vor scrie istorie în domeniul cinematografiei. „House of Gucci” este așteptat cu sufletul la gură de milioane de cinefili, iar Mădălina deja a mers la câteva evenimente de premieră. Nici bine nu a încheiat socotelile cu „House of Gucci” că deja are un nou rol.

New couple alert! Cine este actorul de la Hollywood care a ieșit la date cu Mădălina Ghenea?

Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick, actorul din „Gossip Girl” care a venit anul acesta în România la Comic-Con. Ed Westwick este cunoscut pentru rolul lui Chuck Bass din serialul „Gossip Girl”. Ed și Mădălina vor avea rolurile principale în producție „Deep fear”.

”Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viață şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a spus Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.