Mădălinei Ghenea îi merge mai bine ca niciodată. Românca a bifat în timpul pandemiei mai multe roluri ca niciodată și, unde mai pui că toate sunt în producții de mare succes?! După „House of Gucci” unde a jucat alături de Lady Gaga, Jared Leto și Salma Hayek, fanii vor avea ocazia să o vadă pe Mădălina alături de un celebru actor de la Hollywood. În plus, laudele deja și le-a primit în cadrul Festivalului de Film de la Taormina. 

Mădălina Ghenea atrage privirile peste tot pe unde merge. Recent, în cadrul Festivalului de Film de la Taormina, românca a primit laude din partea tuturor criticilor de modă, asta după ce ținuta ei a fost una dintre cele mai bine alese de la eveniment. Ghenea a optat pentru o rochie strălucitoare, cu un decupaje generoase în zona spatelui și a picioarelor. Mădălina a adus un omagiu bunului său prieten italian, Pietro Coccia, care s-a stins din viață în urmă cu trei ani.

„Înapoi pe scena unde am fost premiată în urmă cu 7 ani. Un premiu este un compliment, dar și o responsabilitate pentru că nu trebuie să-i dezamăgești pe cei care au crezut în tine. Trebuie să muncești la fel de mult. Nu e o sarcină ușoară în această industrie, dar este o promisiune pe care mi-am făcut-o mie însămi”, a scris Mădălina pe Instagram. 

Românca a fost prezentă la Festivalul de Film de la Taormina ca reprezentă din partea distribuției filmului „Deep fear”, producție în care joacă alături de Ed Westwick.