Veștile bune vin pe bandă rulantă pentru Lidia Buble. Artista a reușit o performanță pe care nu mulți artiști de la noi o ating de-a lungul carierei, așa că merită toate aplauzele.

Lidia Buble a dat reset la tot ce înseamnă viața personală și profesională. Artista este pregătită să înceapă un nou capitol și, după ce a lipsit timp de mai bine de două săptămâni din online, Lidia și-a uimit fanii. Pe lângă piesa „Draga mea”, artista s-a afișat cu un look nou, iar fanii aproape că nu au mai recunoscut-o.

Chiar dacă a vrut să uite perioada în care a fost blondă, se pare că acea culoare i-a purtat noroc din punct de vedere profesional. Ieri, Lidia Buble a bifat prima ei piesă care a ajuns la 100 de milioane de vizualizări pe Youtube. Este vorba despre „Mi-e Bine”, o colaborare cu Matteo, lansată în urmă cu aproape șase ani.

La începutul anului, Lidia și-a speriat fanii după ce a dispărut din peisajul online. Întoarsă cu forțe proaspete, aceasta a și motivat decizia luată. „În primele două, trei zile, mă tot mâncau mâinile să postez un story. Da, mi-am impus eu. Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez în echipa mea <<Măi, simt nevoia să schimb ceva, să fac ceva>> și au zis <<ok, ia-ți pauză două săptămâni!>> Sunt sănătoasă. Poza de la profil nu am pus-o eu, au pus-o cei din echipa mea și după ce am văzut-o am zis că lumea o să creadă că s-a întâmplat o tragedie.” a spus Lidia Buble, în urmă cu câteva luni, în Morning ZU.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)