Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Delia adoră să petreacă timp pe TikTok. Artista postează diverse filmulețe amuzante, fragmente din călătorii și nu numai. Recent, jurata „X Factor” le-a arătat fanilor lecțiile de dans de la distanță cu nimeni alta decât Lizzo.

Lizzo a dat lovitura cu piesa „About damn time”. Înainte de a ajunge în topuri, piesa a rupt TikTok-ul și aproape că nu era filmare în care să nu se folosească refrenul ei. Delia nu pierde nici ea niciun trend de pe TikTok, așa că pe lista de „to do” s-a aflat și celebru dans.

Chiar dacă sunt mii de filmulețe cu mișcările „About damn time”, Delia a preferat să le învețe direct de la sursă. Astfel, artista a postat un duet în care o asculta pe Lizzo în timp ce explica mișcările. Delia a fost foarte atentă la tot ceea ce făcea artista de peste hotare, iar rezultatul a fost cel așteptat.

 

@delia

#duet with @lizzo 💓🤣pilaf cu ciuperci

♬ About Damn Time – Lizzo

 

Lizzo, locul 1 în Billboard

Lizzo a dat lovitura anul acesta. Pe lângă faptul că este mega talentată, TikTok-ul a ajutat-o ca una dintre piesele ei să devină virale. „About damn time” i-a adus lui Lizzo locul 1 în Billboard Top 100, detronându-l pe Harry Styles.

„About damn time” este unul dintre cele mai virale sunete de pe TikTok, iar asta înseamnă un singur lucru. Lizzo și-a făcut treaba foarte bine, așa că, să vină premiile! Lizzo a vrut să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor, așa că a muncit din greu pentru a ajunge la cea mai bună versiune pentru piesa ei.

Deși pare greu de crezut, în spatele a trei minute de piesă, există ore, poate chiar zile în șir de muncă. Lizzo a recunoscut că i-a fost destul de greu să „șlefuiască” „About damn time” pentru a suna catchy. „Am înregistrat refrenul de 50 de ori! Am crezut că nu o să mai termin, dar a meritat din plin”, a spus Lizzo pentru Billboard. În prezent, piesa se află pe prima poziție din Billboard Hot 100, luându-i fața lui Harry Styles.

 

She got the moves! Delia, duet cu Lizzo pentru mișcările „About damn time”
Hepta