Cardi B a spus de nenumărate ori că face orice pentru fetița ei. Kulture este răsfațată la dublu, și de mama ei, dar și de tatăl Offset. Se pare că modul în care aceștia o copleșesc pe micuță cu daruri nu este deloc pe placul fanilor.

Cardi B este topită după micuța ei și o răsfață așa cum știe ea mai bine. Pe lângă cadourile scumpe pe care i le face cu ocazia fiecărei aniversări, Kulture primește și în zilele obișnuite de daruri de câteva mii de euro primite de la mama ei. Recent, Cardi a postat pe Instagram o imagine cu micuța ei accesorizată cu o geantă Balenciaga. Celebra geantă costă pe 2.000 de euro și, desigur că pentru rapperiță nu este o sumă mare, dar fanii s-au revoltat ca și în cazul lui Stormi, acuzând-o pe artistă că aruncă cu banii pentru ceva ce micuța oricum nu știe să aprecieze.

Cu un an în urmă, Cardi B a realizat un shooting plin de emoție alături de Kulture pentru publicația Vogue. Despre experiența de mamă, Cardi B a declarat că: ”Să fii mamă este...cum să spun?! Lucrurile sunt greu de echilibrat, dar fac bine din punct de vedere mental. Dacă mă joc cu fetița mea, uit de toate problemele. Acest an a fost unul foarte încărcat pentru mine. Cred că lumea s-a plictisit ca eu să câștig mereu. Mă uit pe Twitter și tot ceea ce văd sunt numai comentarii cu hate.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)