Camila Cabello și Shawn Mendes au format unul dintre cele mai cute cupluri din industria muzicală. În ultima perioadă, fanii s-au întrebat dacă cei doi mai sunt sau nu împreună, iar răspunsul l-au primit chiar de la artist.

Shawn a lansat recent piesa ”Wonder”, iar mulți dintre fanii lui s-au întrebat dacă mai este sau nu împreună cu senorita Camila Cabello. Cei doi nu s-au mai afișat împreună, iar asta a dat de bănuit multora. Urmăritorii cuplului știu că în trecut Camila a mai avut tentative de a se despărți de Shawn, declarând că a obosit să fie într-o relație cu acesta.

Shawn a decis să nu mai lase loc de interpretări și să fie chiar el cel care spune lucrurilor pe nume. Artistul și-a asumat partea de vină și a oferit un interviu extrem de sincer despre relația cu Camila.

”Credeam că sunt un băiat deschis și emotiv până în momentul în care am început să am o relație cu o persoană pe care o iubesc cu adevărat. Am realizat că am un ego foarte mare și nu voiam să îi arăt că unele lucruri mă dureau. Voiam să fiu bărbatul din relație, să fiu partea puternică. Eu sunt cel care a făcut rău relației noastre.”, a declarat Shawn într-un interviu pentru radio.com