Fanele lui Harry Styles nu debordează de fericire în ultima perioadă. Fostul membru One Direction și-a găsit sufletul pereche la început de an, iar relația pare din ce în ce mai serioasă.

Harry Styles a început 2021 cum nu se poate mai bine. Artistul se află pe platourile de filmare de la ”My policeman” și se pare că are de gând să bifeze mai multe roluri cinematografice. Pe lângă partea profesională, Harry stă foarte bine și la capitolul love. Artistul și-a găsit sufletul pereche și este nimeni alta decât Olivia Wilde. Chiar dacă cei doi nu au confirmat nimic oficial, paparazzi i-au surprins de câteva ori împreună.

Triunghi amoros. Vezi ce au în comun Kendall Jenner și Olivia Wilde, fosta și actuala lui Harry Styles!

Cât de serioasă este relația? Suficient încât Olivia să împrumute accesorii de la iubitul ei care stă foarte bine la capitolul fashion. Actrița a postat un story din momentul în care se vaccina, iar ochiul vigilent al fanilor nu a ratat niciun detaliu. Olivia purta la gât un colier lung cu un pandantiv cruce, iar urmăritorii ei cred că este același colier pe care l-a purtat și Harry în videoclipul piesei ”Lights up”.

Nu ar fi exlus să fie vorba despre aceeași bijuterie, mai ales că nu este pentru prima dată când aceștia își împart accesoriile. La începutul anului, Olivia a fost surprinsă purtând colierul din perle pe care artistul l-a afișat în ”Watermelon sugar”.