De teamă să nu ajungă la închisoare, Shakira a luat o decizie prin care - spun mulți - recunoaște acuzațiile pe care fiscul spaniol i le aduce. Artista a plătit taxe de peste 20 de milioane de euro.

După ce a fost nevoită să-și anuleze turneul ”El Dorado”, din cauza unor probleme serioase la corzile vocale, Shakira încearcă măcar să-și rezolve problemele legale cu Fiscul. Publicația public.fr scrie că Shaq ar fi evitat plata impozitului pe venit, între anii 2011 și 2014. Deși are domiciliul în Spania, Shakira se apără și susține că o mare parte din bani au fost câștigați din concerte și deplasări în afara teritoriului spaniol. De altfel, Shakira s-a mutat oficial în Spania abia în 2015, până atunci având reşedința în Bahamas.

 

OMG! Știai că Beyonce a fost virgină până să-l întâlnească pe Jay Z? Chiar ea a povestit totul!

Cotidianul catalan El Periodico a scris, marți, că artista columbiană a plătit această sumă "pentru a acoperi datorii reclamate de fiscul spaniol", pentru care ar fi riscat până la doi ani de închisoare. Suma acoperă însă doar datoriile aferente anului 2011.

Nu e prima dată când Shaq este acuzată de fraudă. În trecut s-a spus că ar fi ascuns câteva zeci de milioane de euro în paradisuri fiscale din Malta.