Shakira nu mai vrea să audă de fostul ei partener. Potrivit presei internaționale, fotbalistul ar fi înșelat-o pe artistă și deja au ieșit la iveală primele imagini cu Pique și noua ei cucerire. Acum, în grupul de prieteni ai acestuia, Shakira este „oaia neagră” și deja s-a ales și cu o poreclă.

Shakira nu mai vrea să aibă de-a face cu Piqué, mai ales după ce s-a zvonit că motivul separării lor a fost infidelitatea fotbalistului. Shak și-a făcut bagajele și a părăsit cuibușorul de nebunii săptămânile trecute. Artista nu doar că s-a mutat din Spania, ci s-a mutat direct din Europa. Shakira a ales să locuiască la Miami, într-o vilă de 16 milioane de euro. Acum, fiind la mai bine de 7.000 de kilometri depărtare de fostul ei iubit, artista speră să își găsească liniștea de care avea nevoie. 

Între timp, prietenii lui Pique aruncă cu pietre în artista și au găsit și o poreclă pentru ea. Se pare că Shak nu a fost niciodată pe placul lor și, tocmai e aceea, au decis să o numească „la patrona” (șefa). Publicațiile internaționale consideră că apelativu este unul peiorativ și că nu face decât să scoată în evidență cât de posesivă era artista cu Pique.

În prezent, Shak s-a mutat și are parte de cele mai „romantice” declarații de dragoste. Artista nu a dus niciodată lipsă de admiratori, iar acum se pare că unii mai insistenți au decis să scrie cu graffiti cuvinte amoroase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)