Shakira și Gerard Pique încă ocupă primele pagini ale tabloidelor. Deși au trecut săptămâni bune de la despărțirea lor, se pare că de abia acum încolo Pique privește viața cu alți ochi. Ba mai mult, fotbalistul are o nouă iubită. Unde mai pui că este mult mai tânără decât el.

Shakira și Pique au format un cuplu mai bine de 10 ani. Chiar dacă nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă în pragul despărțirii, se pare că viața este surprinzătoare. Cuplul s-a despărțit. Așa cum știe deja toată lumea, din cauza infidelității fotbalistului. Dacă la început nu se știa nimeni despre cea care l-a vrăjit pe Pique, ei bine, acum au ieșit alte detalii la iveală.

Gerard Pique se iubește cu o studentă de 23 de ani. Tânăra se specializează în zona PR-ului. Se pare că tot așa a reușit să îl cucerească și pe fotbalist. Aceasta s-a ocupat o bună perioadă de timp de evenimentele fostului iubit al Shakirei, iar acum a ajuns la brațul lui. Porumbeii nu au dat nimic din casă, dar surse din anturajul lor au făcut deja primele declarații pentru The Sun.

„Gerard și Clara se văd de câteva luni. Și-au păstrat relația departe de ochii curioși ai fanilor. Au șters conturile de socializare ale Clarei, ca să nu fie găsite fotografii cu ea.”

Shakira și Gerard Pique se luptă pentru custodia copiilor

Shakira are de gând să câștige custodia copiilor ei. Vedeta nu vrea ca Pique să fie cel care se ocupă de ei. Artista face totul pentru a evita acest lucru. Așa cum era de așteptat, artista a adunat deja o echipă de profesioniști care i-au garantat că va avea câștig de cauză.

Shakira și Gerard au împreună doi băieți superbi, pe Sasha și pe Milan, iar artista s-a mutat în Spania pentru că iubitul ei joacă la Barcelona și la echipa națională.

Shakira a fost înlocuită. Cine este noua cucerire a lui Gerard Pique
Hepta