La o lună de când a lansat pe YouTube ”Noi doi și noaptea”, Smiley vine la Morning ZU să o cânte live. Prinde momentul în direct pe ZU TV, Radio ZU și pe Facebook miercuri dimineața. 

Chiar dacă este tătic full time, Smiley își face timp și pentru ce îi place cel mai mult să facă: muzică. Artistul și-a propus să lanseze în fiecare lună o melodie nouă, iar pariul lui muzical din luna aprilie, ”Noi doi și noaptea”, a depășit un milion de vizualizări pe YouTube. Miercuri dimineață, Smiley vine la Morning ZU să cânte live în studio cel mai recent single pe care l-a lansat. 

Atunci când a scris piesa, Smiley a apelat la ajutorul fanilor lui pentru a pune la punct ultimele detalii. I-a provocat pe cei care îl urmăresc să îl ajute cu idei de rime pentru a finaliza versurile și, de asemenea, a avut nevoie de părerea lor pentru a alege un titlu potrivit pentru melodie. Așa a luat naștere ”Noi doi și noaptea”, iar Smiley vine mâine să o cânte live, în matinal. Stai cu ochii pe ZU TV și prinde momentul, după 9:30!