Îți mai aduci aminte serialul ”Rebelde”, care te ținea cu ochii lipiți de televizor la începutul anilor 2000? Formația cu același nume a continuat să cânte și după ce serialul s-a încheiat, iar cei șase protagoniști au devenit idolii a milioane de adolesceți din toată lumea. 

Fanii serialului „Rebelde” au primit una dintre cele mai bune vești din ultima perioadă. Mia, Roberta, Diego, Miguel, dar și ceilalți colegi de la „Elite Way School” se întorc pe micile ecrane, mai exact, pe Happy Channel. Deși nu a fost anunțată, oficial, data redifuzării, nebunia a început deja pe TikTok.

Anahí, Alfonso Herrera, Dulce Maria, Christopher von Uckermann, Maite Perroni și Christian Chávez au renunțat la formula care i-a consacrat și s-au concentrat, fiecare, pe proiecte proprii. În timp ce unii dintre ei și-au dedicat ultimii ani vieții de familie, alții au avut roluri în filme și seriale produse de Netflix. Am vrut să vedem cât de mult s-au schimbat actorii din serialul care a înnebunit adolescenții în urmă cu 16 ani și i-am căutat pe Instagram. 

Formația Rebelde a creat isterie în rândul adolescenților și aproape că nu era licean care să nu știe pe de rost versurile unor hituri precum ”Este Corazon” sau ”Salvame”. Trupa s-a destrămat în 2009, dar au rămas în urmă hiturile și albumele pe care fanii le-au ascultat ani buni după despărțire.

Cine a îmbătrânit cel mai mult? 

Anahi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anahi (@anahi)

Dulce Maria

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Maite Perroni

 

Alfonso Herrera

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alfonso Herrera (@ponchohd)

Christopher von Uckermann

Christian Chávez