Fanii lui Zac Efron nu știu ce să mai creadă despre relația lui cu Vanessa Valladares. Cei doi sunt ași la capitolul indus în eroare, așa că cea mai mare curiozitate a fanilor este: mai formează sau nu un cuplu?

Zac s-a îndrăgostit în luna iulie a acestui an, atunci când se afla în Byron Bay. Actorul a comandat o cafea, iar Vanessa, chelnerița care l-a servit l-a cucerit instant pe actor. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, așa că Zac nu a stat pe gânduri și a vrut să facă imediat schimb de numere de telefon. 

După ce și-a anunțat fanii că s-a îndrăgostit, imediat în presă a și apărut zvonul că cei doi s-au și despărțit deja. Acum, la mai bine de șase luni de când a făcut primul sacrificiu din dragoste, și anume acela de a-și cumpăra un conac în Australia, Zac i-a lămurit pe toți.

Zac a fost nevoit să se mute din Australia pentru a filma la noului lui film, iar asta a presupus și auto-carantinare. Cine ar fi crezut că distanța nu este un impediment în calea dragostei? Se pare că Efron și Vanessa încă mai formează un cuplu, iar paparazzi i-au surprins în timp ce se țineau de mână pe străzile din Sydney.

sursa foto: Blackgrid