Kim Kardashian și Kanye West se joacă de-a șoarecele și pisica. Apropiați de-ai cuplului susțin că situația dintre cei doi nu s-a schimbat prea mult și că divorțul încă este un subiect de discuție.

Kim Kardashian a fost victima colaterală a comportamentului soțului ei și nu de puține ori s-a gândit dacă să renunțe sau nu la mariaj. Kim i-a luat apărarea de multe ori lui Kanye, ba chiar a postat mesaje în online în care le cerea tuturor să nu îl mai agreseze cu întrebări pe soțul ei și să nu îl mai pună la zid pentru comportamentul lui.

Kim și Kanye au discutat de multe ori despre divorț și, chiar dacă acum locuiesc separat se pare că acest lucru este foarte benefic pentru ei. După lungi încercări de a conviețui sub același acoperiș, Kim și Kanye au ajuns la concluzia că puțină distanțare nu face rău, mai ales că cei mici pot merge oricând să stea cu cine vor ei. Kim s-a răzgândit și nu vrea să dea cu subsemnatul pe actele de divorț pentru că mereu și-a dorit o familie fericită și nu vrea ca cei mici să aibă de suferit.

”Kim și Kanye au luptat mult timp pentru relația lor. Se pare că momentan nu vor să depună actele de divorț. De ceva timp trăiesc vieți separate și se simt foarte bine așa”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.