Anul 2020 este anul Selenei Gomez, iar toate semnele par să dovedească asta. Artista a lansat la începutul anului albumul ”Rare”, iar proiectele nu se opresc aici.

”Rare” este primul material în care artista s-a implicat 100% și se regăsește în totalitate. După lungi perioade în care artista simțea că vine spre ea ”prea multă muzică”, Selena și-a pus pe foaie gândurile, iar piesele de pe ”Rare” sunt minunate.

”Acest album este inspirat de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul «Revival». Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoaşterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața. Am simțit că trebuie să lansez aceste piese, una după cealaltă, pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce.”

Seli a vrut să marcheze succesul albumului ”Rare” și a vrut să se asigure că nu va uita nicioadată această perioadă din viața ei. Artista a apelat la cei de la Bang Bang Tattoo și s-a asigurat că tatuajul va ieși așa cum și l-a imaginat ea.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did it again @bangbangnyc 🦋 rare

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on