Selena Gomez și Tay Tay au fost mereu foarte bune prietene și s-au susținut reciproc de fiecare dată când a fost nevoie. Fanii celor două sunt nerăbdători să aibă parte de o colaborare între cele două, iar primele semne încep deja să apară.

Taylor Swift tocmai ce a lansat albumul ”folklore” care i-a garantat cele mai bune poziții, dar și un nou record. Selena a fost mereu un mare fan Taylor Swift, iar recent a vorbit într-un interviu pentru Twitch stream Animal Talking despre o posibilă colaborare între ele.

”Mereu am visat la o colaborare cu Taylor. Amândouă am vrut să facem asta… am vorbit despre asta, desigur. Totul rămâne în prietenia noastră. Ne simțim de parcă facem parte din aceeași familie. O cunosc de 13 sau 14 ani. Ea este prietena mea cea mai bună.

Ea m-a învățat foarte mult despre cum ar trebuia să fiu tratată la o vârstă foarte fragedă. A fost alături de mine în așa de multe feluri, la care nu mă așteptam niciodată. M-a susținut foarte mult când am fost rănită și când am trecut prin perioade dificile. Mi-a dovedit an după an și în fiecare moment din viața mea că ea este una din cele mai bune prietene ale mele, din întreaga lume. Nu suntem tot timpul de acord, dar ne respectăm reciproc în legătură cu tot.”, a spus Selena.