Una caldă, una rece pentru Selena Gomez. După ce în ultima vreme a impresionat cu aparițiile ei în public, artista a dat-o în bară, în timpul unui prânz pe care l-a luat în compania unei prietene. Sel a ieșit la terasă, dar pare că nu s-a uitat în oglindă și că a plecat în oraș cu hainele de casă pe ea, iar haterii au taxat-o dur pentru apariția ei.

Selena Gomez a ieșit la masă cu o prietenă, dar în imaginile surprinse de paparazzi aproape că este de nerecunoscut. Artista a apărut într-un top larg, o pereche de pantaloni de trening și șlapi, nemachiată și cu părul nearanjat. Fața ei palidă i-a îngrijorat pe mulți, dar și felul neglijent în care s-a prezentat. Selena pare că nu a depus niciun efort înainte de a ieși din casă și că nici măcar nu s-a pieptănat. 

Desigur că s-au găsit și hateri care să comenteze despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat artista în ultimii ani. Selena a clarificat în trecut că nu o mai afectează comentariile legate de greutate și de aspect fizic, pentru că este ceva ce nu ține de ea. Artista suferă de Lupus, a trecut printr-un transplant renal în urmă cu câțiva ani, iar tratamentul pe care îl urmează o face să se îngrașe sau să slăbească brusc. 

Selena a fost invitată, în urmă cu câteva zile, la un late night show și a impresionat prin apariția ei. Artista a purtat atunci o fustă mini, din piele, și un top negru.